چهارشنبه 11 تیر 1404

توسعه شهرك صنعتي شماره 2 خرم آباد در استان لرستان

  • 1401/02/06 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zsyb
با تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در دستور کار قرار گرفت:

توسعه شهرك صنعتي شماره 2 خرم آباد در استان لرستان

در اولين نشست هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال 1401 كه از سوي مقام معظم رهبري به نام "توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين" مزين شده است، توسعه يك شهرك صنعتي در استان لرستان به تصویب مجمع عمومی شرکت‌ شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسید.

57567100_1841.jpg

توسعه يك شهرك صنعتي در استان‌ لرستان با تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، در اولين نشست هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال 1401 كه از سوي مقام معظم رهبري به نام "توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين" مزين شده است، توسعه يك شهرك صنعتي در استان لرستان به تصویب مجمع عمومی شرکت‌ شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسید.

شهرك صنعتي شماره 2 خرم آباد به مساحت 40 هكتار در شهرستان خرم آباد استان لرستان از جمله شهرك‌هاي صنعتي تقاضا محوري است كه با تصميم هيأت مديره سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران به‌عنوان مجمع عمومي شركت‌‌هاي استاني تابعه توسعه مي‌يابد.

 تا شرکت استانی تابعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در استان لرستان بتواند با جذب سرمایه‌گذاران و واگذاري اين اراضي صنعتي نسبت به ایجاد شغل پایدار در سطح منطقه اقدام نمايد.

با توسعه اين شهرك صنعتي، 40 هكتار به مساحت اراضی در اختیار شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افزوده می‌شود تا شرکت استانی تابعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بتواند با جذب سرمایه‌ گذار، نسبت به رونق توليد و ایجاد شغل پایدار در سطح آن منطقه اقدام نمايد.

گفتني است، در سال 1400، ایجاد يا توسعه 48 شهرک و ناحیه صنعتی در 23 استان کشور به وسعت بیش از هفت‌ هزار هکتار به تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌عنوان مجمع عمومی شرکت‌ شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسید که برای طی فرآیند تصویب نهایی به مراجع قانونی ذیربط ارسال شد.

همچنين در سال گذشته با مجموعه اقدامات و پيگيري‌هاي انجام شده در اين سازمان و شركت‌هاي استاني تابعه كه رشد بيش از 288 درصدي نسبت به عملكرد سال 1399 را در تحقق شاخص افزايش سطح اراضي صنعتي در اختيار درپي داشت، بيش از هفت هزار هكتار به مجموع سطح اراضي صنعتي در اختيار در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور افزوده شد كه در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه و برنامه‌هاي مصوب نسبت به آماده سازي و واگذاري اين اراضي به متقاضيان سرمايه گذاري اقدام خواهد شد.

شايان ذكر است، با تهیه و ارسال گزارش فني و اقتصادي ضرورت ایجاد و مکان‌ یابی شهرک یا ناحیه صنعتی توسط شرکت‌ شهرک‌های صنعتی هر استان‌ و پس از بررسی و بازدید میدانی کارشناسان معاونت فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، گزارش اظهار نظر کارشناسی به هیأت مدیره ارائه و در صورت تأیید مورد تصویب قرار می‌گیرد.

مطابق ضوابط و مقررات قانوني، مصوبه هيأت مديره سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران براي شهرك‌ها و نواحي صنعتي بالاي 50 هكتار بايد به تصويب مجمع عمومي اين سازمان متشكل از وزراي صنعت، معدن و تجارت، جهاد كشاورزي، راه و شهرسازي، نيرو، امور اقتصادي و دارايي، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور رسيده و سپس با بررسي و تأييد كميسيون امور زيربنايي، صنعت و محيط زيست دفتر هيأت دولت، مورد تصويب هيأت وزيران قرار گيرد.

همچنين به استناد مفاد قانون حمايت از ايجاد نواحي صنعتي روستايي، مصوبه هيأت مديره سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران به‌عنوان مجمع عمومي شركت‌هاي استاني تابعه، شرط لازم براي تصويب نواحي صنعتي جديد با وسعت زير 50 هكتار است و در عين حال تصويب نهايي آن مشروط به تأييد و اخذ مصوبه شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان مي‌باشد.

مطابق ضوابط و مقررات قانونی و مفاد بند (8) قانون راجع به تأسيس شركت شهرك‌هاي صنعتي ايران، مجمع عمومي سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران موظف است با توجه به سياست‌هاي دولت جمهوري اسلامي ايران و با تصويب هيأت دولت براي افزايش تعداد شهرك‌هاي صنعتي اقدام لازم را انجام دهد. همچنين مجمع عمومي شركت‌هاي تابعه (هيأت مديره سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران) مي‌تواند با توجه به نياز و ضرورت نسبت به توسعه شهرك‌ها و نواحي صنعتي مصوب اقدام نمايد.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 509 شهرک و 335 ناحیه صنعتی و چهار منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌ برداری، 82 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 7 شهرک فناوری، 40 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، 99 هزار و 168 قرارداد منعقده و بهره ‌برداری از 49 هزار و 221 واحد صنعتی و سه هزار و 207 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 981 هزار و 28 نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,لرستان,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 17298
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب